Arkitekttegnet hus og sommerhus samt byggeteknisk rådgivning

Vi opfylder alle dine boligdrømme

Drømmer du om at bygge et arkitekttegnet hus eller sommerhus? Hos Arkitekttegnestuen Tauman tegner vi arkitekttegnede huse, og vi hjælper gerne med uvildig byggerådgivning gennem hele forløbet.

Vi har stor erfaring med at opføre smukke arkitekttegnede huse og sommerhuse her i bl.a. Kolding, Ribe, Esbjerg, Haderslev og andre jyske byer, hvor flotte huse og godt håndværk skinner igennem i de mange villaområder.

Du kan se frem til et spændende forløb, når du skal have opført et hus, fritidshus eller sommerhus. Forløbet kræver, at du er klar til at tage stilling til byggelovgivning og budgetter. Samtidig skal du træffe vigtige beslutninger om både materialer, håndværkere, energiløsninger og meget mere.

I denne situation giver det ekstra tryghed, hvis du får byggeteknisk rådgivning fra en erfaren partner, som kan skitsere dine drømme og visioner.

Kreativ proces med plads til dine ønsker

Selvom det kræver grundig planlægning, er det en sand fornøjelse at få specialtegnet og bygget et arkitekttegnet hus i samarbejde med sin tegnestue. Sammen med din egen faste arkitekt bliver du en del af en kreativ proces, hvor målet er at samle de mange ønsker og ideer til et formfast udtryk og design.

Vores rolle er at sørge for, at huset bliver gennemført i alt fra de grove skitser til de udførlige detaljer. Alt skal gennemtænkes og planlægges, så den kreative frihed bliver omsat til et æstetisk flot hus med den funktionalitet, der passer til dit liv.

Samtidig kan du forvente uvildig rådgivning fra eksperter, der kender til byggelovgivningen og har stort byggeteknisk indblik. Det giver dig den bedste totaloplevelse igennem hele forløbet – hvor du kan være sikker på, vi varetager dine interesser.

Vores samarbejde bygger på den gode kemi

Det bedste samarbejde om et arkitekttegnet hus bygger på god kemi. Derfor tilbyder vi gerne et helt uforpligtende besøg, hvor vi taler om de vigtige byggedrømme, og hvor vi giver dig et godt førstehåndsindtryk.

Det gode indtryk tillader vi os at tage med videre i forløbet, når vi hjælper med materialer, priser, licitation, rådgivning og kvalitetskontrol med videre.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Vores priser for at tegne et arkitekttegnet sommerhus eller hus afhænger af mange forhold. Der er naturligvis forskel på en større arkitekttegnet villa og et mindre typehus. Der er også mange muligheder, hvis du ønsker et arkitekttegnet sommerhus. Dertil kommer omfanget af rådgivning i selve byggeprocessen.

Byg nyt hus sammen med os, men start med at få en konsultation og en snak, hvor du kan høre mere om mulighederne for at få dit drømmehus. Kontakt os på telefon 28 57 54 00 eller på e-mail kontakt@tauman.dk for at aftale nærmere.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket