BYGGESTYRING MED ERFAREN BYGGERÅDGIVER

Vi hjælper med at bygge huse og drømme

Et byggeprojekt kan være en kompliceret opgave, der kræver svære beslutninger og afføder mange tvivlsspørgsmål. For hvor får man mest for sin investering, hvor starter man og hvordan forløber processen?

Bare rolig. Som byggerådgiver hjælper Arkitekttegnestuen Tauman dig i alle byggestyringens faser. Det giver dig klarhed over, hvordan du sammensætter den helt korrekte strategi, hvor du får mest retur fra din investering og hvordan din byggeproces afsluttes med overdragelsen af en nøgle, der åbner dørene til dit nyopførte drømmehjem.

Få en god proces med byggestyring

Fra idé til overlevering. Byggestyring kan være en kompliceret proces, men vi kan bistå dig og dit byggeri eller erhvervsbyggeri i alle faser, så du er garanteret professionel kommunikation mellem byggeriets parter, overholdelse af budget og deadline samt teknisk gennemgang og kvalitetssikring.

Hvad menes der med byggestyring?

I forbindelse med nyopførelser, om- og tilbygning af fast ejendom er det ofte en god idé for bygherren at kontakte en professionel byggesagkyndig, der løser eventuelle udfordringer, forsinkelser i byggeriet, ekstra udgifter og mulige reklamationer. Dette kaldes byggestyring. Som din byggerådgiver kontrollerer vi alle væsentlige forhold systematisk og med korrekt dokumentation. Du har selvfølgelig også mulighed for at få rådgivning.

Byggestyring indbefatter typisk:

  • At der dannes overblik og projektering forud for at byggeriet igangsættes
  • At overblikket bevares under hele byggeprocessen, så byggeplanen overholdes
  • At der holdes løbende kontakt med håndværkere og evt. rådgivere
  • At der føres tilsyn på ejendommen for at sikre, at byggeriet gennemføres til den rette tid og i den aftalte kvalitet
  • At der gennemføres byggemøder med udarbejdelse af byggemødereferater, hvor alle aftaler bliver dokumenteret, således at det juridiske grundlag er til stede, hvis der måtte opstå tvister med håndværkere og byggefirmaet
  • At der følger professionel deltagelse ved afleveringsforretningen og evt. udarbejdelse af mangelliste – samt deltagelse ved 1 års eftersyn.

Vi bygger bro

Professionel byggestyring handler om tilstedeværelse i alle byggeriets aspekter – også når de byggetekniske muligheder skal diskuteres. Vi deltager i forhandlinger på dine vegne, så du er garanteret den bedste løsning. Vi er din bro imellem dit kommende hjem og gode beslutninger, budgettering og byggeri. Det betyder, at du holder dig inden for de rammer, der skal føre til dit drømmehus – i et klart forløb, hvor vi sørger for, der ikke opstår misfortolkninger af dine ønsker og forventninger.

Få tryghed fra start til slut

Erfaring, faglighed og ikke mindst forståelse for dit byggeri er i vores optik de vigtigste redskaber i enhver byggeproces.

Hos Arkitekttegnestuen Tauman agerer vi dit overblik i den vanskelige proces, det er at opføre et nyt byggeri eller håndtere til- eller ombygninger m.m.

Vi hjælper med at gennemføre dit byggeri på en sikker måde – fra startskud til målstreg. Vi sørger for forståelig kommunikation under hele byggefasen, hvor vi følger håndværkere og andre rådgivere nøje, overvåger og dokumenterer byggeriet samt kvalitetssikrer, så du slipper for efterfølgende konflikter.

Kontakt os og få professionelt byggetilsyn

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem eller gennemføre en større til- eller ombygning, så lad os hos Arkitekttegnestuen Tauman stå for din byggestyring.

Vi sikrer dig en individuel tilrettelagt proces, der værner om dine ønsker til byggeriet og fører byggetilsyn med øvrige parter på dine vegne.

Kontakt Arkitekttegnestuen Tauman på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: kontakt@tauman.dk og få professionel byggestyring.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket