DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN MED KOMPLET ØKONOMISK OVERBLIK

Jeres drift- og vedligeholdelsesplan er ejendommens køreplan for en 20 års periode med kontrol over de byggetekniske indsatser og budgethåndteringen dertil.

Kort fortalt er det jeres økonomiske overblik over prioriterede indsatsområder på ejendommen – en plan, der sikrer jer den bedste forvaltning og fordeling af vedligeholdelsesudgifterne.​

FÅ EN PROFESSIONEL PLAN, DER FJERNER USIKKERHEDER

Når I bestiller en drift-og vedligeholdelsesplan, udarbejder Arkitekttegnestuen Tauman en grundig journal, der påviser ejendommens byggetekniske tilstand og kalkulationer til de væsentligste vedligeholdelsesområder. Planen rummer en samlet vurdering af bygningens aktuelle tilstand, ligesom der følger en nøje analyse af, hvordan I vedligeholder med størst muligt økonomisk udbytte.

Drift-og vedligeholdelsesplanen sikrer jer et overblik over de næste 20 år, da I får anbefalinger til reparationer og vedligeholdelse af bygningerne. Den klare fordel heri er, at I fjerner risikoen for pludselige udgifter, som kan vælte økonomien pga. manglende budgettering.

Den regelmæssige vedligeholdelse sikrer, at bygningerne opretholder deres kvalitet og værdi.

HVAD INDEHOLDER PLANEN?

Drift- og vedligeholdelsesplanen indeholder en systematisk gennemgang og oversigt, der sikrer hensigtsmæssig drift. Den indeholder blandt andet et overslag på udgifter til vedligeholdelsen og levetid på de enkelte bygningsdele.

Planen rummer ligeledes billedmateriale, der hjælper med at påvise de prioriterede indsatsområder for vedligeholdelsen, ligesom den eksisterende standard og bygningsmæssige værdi er beskrevet.

Da drift- og vedligeholdelsesplanen er et af de absolut vigtigste elementer, andels- og ejerboligforeninger kan navigere ud fra, afleverer vi naturligvis en rapport, der er letlæselig og i sin struktur, så den giver overblik og værdi til foreningen.

Den strategiske tilgang gør det muligt at anvende foreningens budgetter bedst muligt og bevare en flot ejendom fra kælder til kvist.

MODERNE TEKNOLOGI GIVER BESPARELSER PÅ INSPEKTION

Takket være droneteknologi tilbyder Arkitekttegnestuen Tauman inspektion med store besparelser. Ved hjælp af droner med videoteknologi kan vi inspicere store arealer og bygninger uden behov for bl.a. stillads, lift og dertil påkrævet sikkerhedsudstyr. Det betyder, at I kan spare mange penge under inspektionsprocessen – simpelthen fordi vi anvender teknologien effektivt, der hvor den giver bedst mening.

Fra de praktiske dronekameraer kommer vi helt tæt på alle kroge og afkroge på bygningen og kan anvende billeder i høj kvalitet i den drift-og vedligeholdelsesplan, I senere overdrages.

TÆNK LANGSIGTET OG UNDGÅ BESVÆR

Populært sagt kan man beskrive drift- og vedligeholdelsesplanen som en fremtidsudsigt for ejendommen. Planen tillader foreningen at administrere effektivt og målrettet. Planen sikrer, at der ikke opstår skader eller ødelæggelser på bygningerne, så det fører til besvær, påvirker økonomien omkring ejendommen og påvirker de mennesker, der færdes hver dag i området.

Som ejendomsejer kan du bruge planen som et redskab til at styre og vedligeholde for at spare penge og hele tiden holde fokus på de rigtige optimeringsmuligheder. Da vi kender til vigtigheden i disse aspekter, er alt materiale udformet, så I kan være selvkørende i kraft af en brugervenlig rapport, både du og håndværkere kan aflæse let og enkelt.

Ønsker du at høre nærmere om en drift- og vedligeholdelsesplan, så kontakt venligst Arkitekttegnestuen Tauman på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: kontakt@tauman.dk.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

Saltgade 10, 2 sal.

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket