TYPEHUS RÅDGIVNING

FÅ EKSPERTHJÆLP OG UNDGÅ ØKONOMISK UOVERSKUELIGHED

Det er en investering i fremtiden at bygge et nyt hus. Og da familien skal opholde sig i det i mange år, handler det om at få indrettet sig med alle boligdrømme intakt – hvilket betyder, at indretningen er egnet til jeres liv, materialerne er de helt rigtige og finish føles fantastisk.

Hvis I overvejer at få bygget et typehus eller allerede har et husprojekt i opstartsfasen, bør I også investere i uvildig rådgivning til jeres boligbyggeri – det kan nemlig spare jer for både penge og besvær.

For mens mange vælger at bygge et flot typehus, afviger mange af disse byggerier også i større eller mindre grad fra standardløsningen, og det kan blive en rodet affære uden den rette rådgivning. Simpelthen fordi individuelle valg kan komplicere typehusfirmaets tegninger og beregninger.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING SIKRER BEDSTE BYGGEPROCES

Det er de færreste typehuse, der opføres identisk ud fra nøjagtigt det oplæg, producenten forelægger. Ofte ønsker vi at sætte et personligt præg på huset eller udskifte visse elementer med vores foretrukne materialer eller løsninger, og det kan blive dyrt og uoverskueligt uden den rette indsigt i kontrakter, dokumenter og tilbudsgivning.

Årsagen er, at man uden byggeteknisk erfaring ofte har svært ved at gennemskue byggefirmaets tilbud, der pludselig fraviger fra den indgangsvinkel, der inspirerede valget af netop jeres boligtype.

Med professionel typehus rådgivning fra Arkitekttegnestuen Tauman får I en uvildig samarbejdspartner, der glatter alle byggefasernes knuder ud. Det hjælper den almindelige kunde, da han eller hun ikke kan forventes at have den byggetekniske indsigt, som det kræver at gennemskue typehusfirmaets tilbud.

Ved at lade os gennemgå tilbuddet og holde kontakt på jeres vegne, får I en bedre byggeproces, hvor vores ekspertise sparer jer tid og besvær samt kroner og øre.

DET TILBYDER VI

Typehus rådgivning hos Arkitekttegnestuen Tauman hjælper jer på tværs af hele byggeprocessen.

Vi tilbyder:

1. Gennemgang af projektmateriale
2. Gennemgang af tilbud og kontraktmateriale
3. Tilsyn i byggeperioden
4. Gennemgang af huset inden aflevering (afleveringsforretning)
5. Udarbejdelse af en mangelliste.

Alle punkterne kan kombineres, så de passer 100% til jeres behov. På den måde er I garanteret en løsning, der varetager jeres boligdrømme helt uvildigt – kun med jeres interesser for øje.

FÅ HELE BOLIGDRØMMEN – UDEN HALVE LØSNINGER

Hvor typehusfirmaets kataloger inspirerer til boligdrømme og fremtidsforestillinger, sørger Arkitekttegnestuen Tauman for, at I også får et tilsvarende hus – uden overraskelser og halve løsninger.

Vi mener, at det er jeres ret at få tilpasset typehuset efter jeres behov og ønsker. Så hvis I ønsker at få tilføjet en carport til bilen, glaskarnap til solskinsvejret eller en særlig terrasse til helt særlige stunder, står vores erfarne arkitekter og byggerådgivere parate til at give jer den bedste start med professionel vejledning og rådgivning gennem hele planlægnings- og byggefasen.

Vores kompetente tilstedeværelse giver jer tryghed for hele boligdrømmen.

KONTAKT OS OG FÅ AFKLARING

Har I tvivl om, hvorvidt I har behov for rådgivning til jeres husprojekt? Så kontakt os og lad os tage en uforpligtigende samtale om jeres situation og forstående byggeri.

Få 100 % uvildig typehus rådgivning – kontakt Arkitekttegnestuen Tauman på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: kontakt@tauman.dk.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket