3D VISUALISERING

Har du brug for hjælp til at få lavet visualiseringer i 3D, kan Arkitekttegnestuen Tauman hjælpe dig. Vi laver alle former for 3D visualisering, lige meget om det er inden for arkitektur- eller produktdesign.

Vi kan udforme netop den kvalitet, som du har brug for til dit projekt. Priserne følger naturligvis kvaliteten af den type, som du vælger. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave den 3D visualisering, som du har brug for.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

EN 3D VISUALISERING SKABER KLARHED

Vi mennesker er sådan indrettet, at vi instinktivt forstår billeder og illustrationer bedre end ord. Derfor skaber det stor værdi, når du vælger at illustrere dit projekt med en 3D visualisering. Det kan være, når du skal fremvise dine byggeplaner eller et nyt produkt for kunder eller samarbejdspartnere. Eller når du som privatperson har brug for at få visualiseret drømmehuset inden en byggeproces.

Lige meget hvad bliver din 3D visualisering et nyttigt redskab, som hjælper til, at alle involverede forstår projektet fuldt ud. Hos Arkitekttegnestuen Tauman har vi stor erfaring med at skabe 3D visualiseringer efter kundens ønsker. Vi hjælper også gerne dig med dit projekt, så både detaljer og overblik er på plads.

SKAB DET BEDSTE GRUNDLAG FOR FORSTÅELSE

Lige meget om du er entreprenør eller privatperson, der ønsker at bygge til i huset, er det vigtigt, at alle i processen er enige om, hvad målet er. En 3D visualisering af dit projekt sikrer, at alle forstår, hvordan projektet skal ende med at se ud.

På en 3D visualisering bliver selv den mindste detalje levende, og visualiseringen giver en helhedsoplevelse af projektet, som du ikke får fra en traditionel plantegning. Når du ser på visualiseringen, oplever du i høj grad, hvordan det vil føles at stå midt i det eller med produktet i hånden, når projektet er færdigt. Du vil kunne se din kommende bygning eller dit kommende produkt fra alle sider. Du vil derfor få en klar fornemmelse af for eksempel dimensioner, rummelighed og samspil med omgivelserne, hvis det er en bygning eller en anlægsopgave.

Du kan derfor bruge din 3D visualisering til at tage de bedste beslutninger i forhold til dit projekt. Er taget for voldsomt? Passer vinduerne til helheden? Er produktet for stort eller småt? Du får det bedste overblik over designet og alle mulighederne for at ændre og forbedre, inden selve projektet går i gang.

FÅ DEN BEDSTE START

En 3D visualisering giver dig den bedste begyndelse på dit projekt – lige meget om det er et produkt eller et større eller mindre byggeprojekt, du har sat i gang. Hos Arkitekttegnestuen Tauman kan vi hjælpe dig med at få udformet den 3D visualisering, som giver dig det bedste overblik. Vi har stor erfaring med arkitekt- og tegnearbejde, så derfor er du i gode hænder ved os.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få tegnet en 3D visualisering hos Arkitekttegnestuen Tauman, er du altid velkommen til at kontakte os.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket