Energimærkning og energiberegning af huse og byggeri

Vi har stor erfaring med energioptimering

Leder du efter en ekspert i energimærkning og energiberegning? Hos Arkitekttegnestuen Tauman har vi solid erfaring med at arbejde ud fra kravene i bygningsreglementet og med energioptimering. Vi laver energiberegninger for kunder i bl.a. Kolding, Ribe, Haderslev, Esbjerg og mange andre steder.

Vi laver energiberegningen i forbindelse med nybyggeri, renovering og energioptimering. Det kan være et hus, et sommerhus, en andelsbolig eller enhver anden bolig. Det kan også være produktionshaller, lagerhaller, boligbyggeri og alt andet erhvervsbyggeri.

Vi laver energiberegninger og skaber fremtidssikret byggeri

Vi har fokus på optimering af energi fra første trin i tegneprocessen. Korrekt energiberegning er vigtig, da kravene til energi i nybyggeri hele tiden bliver skærpet, og derfor tænker vi de rigtige løsninger ind i designet med det samme.

Det er vigtigt for os at levere arkitektløsninger, der ikke kun er æstetisk smukke, men også er funktionelle og opfylder alle byggekrav. Det giver et fremtidssikret byggeri, hvor udgifterne til energi holdes på et minimum.

Vi har i det hele tage en stor indsigt i bygningsreglementet. Dermed får du et byggeri, hvor der er 100 procent styr på de tekniske installationer og på selve konstruktionen. Vi holder et skarpt øje med alle nye regler og krav på området, så du er sikker på den bedste løsning.

Skal du bygge nyt, er det et krav, at du får lavet en energiberegning af din nye ejendoms samlede energibehov. Det kaldes for et energimærke, og det viser, at alle kravene i bygningsreglementet bliver overholdt.

Energiberegninger udføres i programmet Energy 10, og vi kan også hjælpe med energimærkning i forbindelse med renovering, ombygning og energioptimering.

Hvad koster energimærkning?

Vores priser for at hjælpe med energimærkning afhænger af flere forhold, herunder om der er tale et bygge-eller renoveringsprojekt, hvor vi laver tegningerne, eller om der er tale om en energioptimering, som skal føre til et nyt energimærke.

Kontakt os gerne for at få en snak med en energikonsulent, hvis du ønsker at få lavet en energiberegning. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede ydelse.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket