ARKITEKTTEGNESTUEN TAUMAN

Hos os er jeres ønsker og drømme i centrum. Vi tilbyder derfor et uforpligtende besøg, hvor vi gennemgår jeres ejendom, og sammen med jer skitserer drømme og visioner. Besøget er gratis og er en del af vore bestræbelser på at nå frem til en løsning, der på optimal vis kombinerer praktisk anvendelighed, lys og arkitektur i en økonomisk realistisk ramme. Samtidig er det vigtigt for os, at nybyggeriet er i harmoni med omgivelserne.

Efter mødet tegner vi den første skitse til det, der skal blive det endelige resultat. I kan på baggrund af skitsen komme med jeres input, som derefter vil blive indarbejdet i det omfang det kan lade sig gøre. Vi sørger gerne for at tage kontakt til de rette offentlige myndigheder, så alle nødvendige tilladelser er på plads i god tid.

Næste skridt er at planlægge byggeriet i mindste detalje, og i denne fase er vi meget opmærksomme på at sikre jeres indflydelse ved hjælp af grundig og god kommunikation.

Undervejs i processen vil vi være i dialog med jer om materialer, priser og licitation. Desuden kan vi tilbyde at deltage i møder med de håndværkere I vælger til byggeriet. Her kan vores tekniske ekspertise bruges til at nå helt til bunds i forhold til materialevalg, udformning og sikkerhed.

Man er altid velkommen til at kontakte tegnestuen med opklarende spørgsmål, og vi ser frem til at kunne tilbyde vor erfaring og tekniske viden til netop jeres projekt.​

SKAB DET BEDSTE GRUNDLAG FOR FORSTÅELSE

Lige meget om du er entreprenør eller privatperson, der ønsker at bygge til huset, er det vigtigt, at alle i processen er enige om, hvad målet er. En 3D visualisering af dit projekt sikrer, at alle forstår, hvordan projektet skal ende med at se ud.

På en 3D visualisering bliver selv den mindste detalje levende, og visualiseringen giver en helhedsoplevelse af projektet, som du ikke får fra en traditionel plantegning. Når du ser på visualiseringen, oplever du i høj grad, hvordan det vil føles at stå midt i det eller med produktet i hånden, når projektet er færdigt. Du vil kunne se din kommende bygning eller dit kommende produkt fra alle sider. Du vil derfor få en klar fornemmelse af for eksempel dimensioner, rummelighed og samspil med omgivelserne, hvis det er en bygning eller en anlægsopgave.

Du kan derfor bruge din 3D visualisering til at tage de bedste beslutninger i forhold til dit projekt. Er taget for voldsomt? Passer vinduerne til helheden? Er produktet for stort eller småt? Du får det bedste overblik over designet og alle mulighederne for at ændre og forbedre, inden selve projektet går i gang.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

Saltgade 10, 2 sal.

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket