Erhvervsbyggeri – tegning og byggerådgivning

Vi er med under hele byggeprocessen

Skal du have opført et erhvervsbyggeri? Hos Arkitekttegnestuen Tauman tegner vi alle former for ejendomme såsom lagerhaller, produktionshaller, boligbyggerier i større skala og så videre. Det kan også være et kontorbyggeri.

Vi er gerne med under hele byggeprocessen lige fra skitse til det færdige byggeri, hvor vi udfører byggetilsyn og giver uvildig byggerådgivning. Vi har opført mange ejendomme i bl.a. Ribe, Kolding, Esbjerg og Haderslev samt mange andre jyske byer.

Smukke og funktionelle arkitektløsninger

Vi lægger vægt på at levere smukke og funktionelle arkitektløsninger. Samtidig har vi stor indsigt i bygningsreglementet. Dermed får du et byggeri, der opfylder alle byggekrav, og hvor der er 100 procent styr på de tekniske installationer.

Vi holder løbende skarpt øje med alle nye regler og krav. Dermed sikrer vi, at du får den bedste løsning. Vi sikrer også, at der bliver tale om en fremtidssikret ejendom, hvor omkostningerne til energi kan holdes på et minimum.

Vi arbejder innovativt med digitalt byggeri og 3D-projektering, og vi vægter dialog, tryghed og samarbejde meget højt. Tillid og forståelse er nøgleord ved enhver form for erhvervsbyggeri. Det bedste samarbejde bygger på god kemi.

Derfor starter vi med et uforpligtende besøg, hvor vi lærer hinanden at kende, og hvor taler om dine ønsker og behov samt dit budget. Dialogen fortsætter i det videre forløb, hvor vi hjælper med priser, materialer, licitation, rådgivning, kvalitetskontrol og så videre.

Få en snak om det ønskede erhvervsbyggeri

Kontakt os gerne for at aftale et møde, hvor vi hører mere om dine ønsker og behov, og hvor vi fortæller, hvad vi kan byde ind med. Vi kan lave tegninger og 3D-projektering, men de fleste kunder ønsker også byggetilsyn og uvildig byggerådgivning.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud for det ønskede erhvervsbyggeri, men vi kan også give et overslag med en m2 pris.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

J. Lauritzens Pl. 3B

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket