ARKITEKTTEGNET HUS

FÅ DINE BOLIGDRØMME OPFYLDT

Står du foran en byggeproces, hvor du skal have opført et arkitekttegnet hus, venter der et spændende forløb.

Forløbet kræver dog også, at du er klar til at tage stilling til byggelovgivning og budgetter, samt træffe vigtige beslutninger om både materialer, håndværkere, energiløsninger og meget mere. I denne situation er det til din fordel og en ekstra tryghed, hvis du får bygget dit nye arkitekttegnede hus med byggeteknisk rådgivning fra en erfaren partner, som kan skitsere dine drømme og visioner.

Funkis villa med stort udhæng og dobbelt carport

UFORPLIGTENDE TILBUD?

28 57 54 00
Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

KREATIV PROCES MED PLADS TIL DINE ØNSKER

Selvom det kræver grundig planlægning, er det en sand fornøjelse at få bygget et arkitekttegnet hus i samarbejde med din tegnestue. Sammen med din egen faste arkitekt bliver du en del af en kreativ proces, hvor målet er at samle de mange ønsker og idéer til et formfast udtryk.

Vores rolle er i den forbindelse at sørge for, at huset bliver gennemført i alt fra de grove skitser til de udførlige detaljer. Alt skal gennemtænkes og planlægges, så den kreative frihed bliver omsat til et æstetisk flot hus med den funktionalitet, der passer dit liv.

Når du bygger et arkitekttegnet hus med Arkitektstuen Tauman kan du samtidig forvente uvildig rådgivning fra eksperter, der kender til både byggelovgivningen og har stort byggeteknisk indblik. Det giver dig den bedste totaloplevelse igennem hele forløbet – hvor du kan være sikker på, vi varetager dine interesser.

VORES SAMARBEJDE BYGGER PÅ KEMI

Det bedste samarbejde bygger på god kemi. Derfor tilbyder vi gerne et helt uforpligtende besøg, hvor vi taler om de vigtige byggedrømme, og giver dig et godt førstehåndsindtryk. De gode indtryk tillader vi os at tage med videre i forløbet, når vi hjælper med materialer, priser, licitation, rådgivning, kvalitetskontrol etc.

Arkitektstuen Tauman har base i Ribe, hvorfor vi har stor erfaring med at opføre smukke arkitekttegnede huse her, i Esbjerg, Haderslev og mange andre jyske byer, hvor flotte huse og godt håndværk skinner igennem i de mange villaområder.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for et arkitekttegnet hus? Kontakt Arkitektstuen Tauman på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: henrik@tauman.dk.

KONTAKT OS

GÅR DU MED BYGGEDRØMME?

Vi gør din drøm til virkelighed – kontakt os allerede nu!
KONTAKT OS