DRONEVIDEO GIVER NYE INSPEKTIONS-MULIGHEDER

Ofte stiller inspektionsarbejde af bygninger høje krav til skærpede sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør det nødvendigt at leje lift, stillads og andet sikkerhedsudstyr, når bygninger skal undersøges.

Med indførslen af moderne droneinspektion reducerer Arkitekttegnestuen Tauman de høje omkostninger og klarer inspektionsarbejdet betydeligt hurtigere. Det sparer dig ikke bare penge på sikkerhedskoordination, men minimerer også antallet af timer, hvor mandskab manuelt skal kontrollere og dokumentere bygningerne.​

FÅ BILLEDER OG VIDEO I HØJESTE KVALITET

Med dronefoto- og video i høj kvalitet, bliver det lettere at dokumentere de byggetekniske forhold fra kælder til kvist. Dronen er i sin størrelse ideel til at tilgå selv svært fremkommelige områder, hvilket gør det muligt at komme helt tæt på facader, skorstene, tagvinduer, render og meget mere. Da billeder og live video tager dig helt tæt på alle bygningskonstruktionens dele, bliver det lettere at vurdere, hvad der f.eks. skal prioriteres i en drift- og vedligeholdelsesplan.

Vores droner filmer naturligvis bygningerne i høj opløsning, som giver fremragende billed- og videomateriale. Du kan dermed vurdere bygge- og renovationskrav nøje og let opbevare materialet digitalt.

DU ER MED PÅ OPGAVEN

Når vi anvender droneinspektion, har du mulighed for at følge med live. Mens dronen optager fra luften, kan vi i fællesskab bestemme, hvilke områder og vinkler, der skal indfanges for at give de vigtigste billeder.

Mange af vores kunder bliver forbløffet over, hvor let det er at komme tæt på deres bygninger samt hvor høj kvaliteten er på vores droneoptagelser. Selv højt oppe i luften er vi i stand til at holde dronen stabil og zoome, panorere og på anden vis indhente den helt rette dokumentation til dig.

ET DELE- OG OPBEVARINGSVENLIGT FORMAT

Det er ikke kun inspektionsopgaven, der bliver effektiviseret med droneoptagelserne. Når vi filmer fra luften, får du adgang til en stor mængde råmateriale, som vi kan redigere og fremkalde helt efter dine ønsker. Vi kan sammen zoome helt ind, så tilstanden synliggøres og det bliver let at påvise, hvor der er mindre fejl og mangler, der skal udbedres.

Da alt foregår digitalt, modtager du filer, der let kan opbevares på din PC. Vi anbefaler naturligvis, at du anvender en cloudservice, så du ikke er afhængige af fysisk dataopbevaring, da det ofte er mere risikobetonet og kan gå tabt.

Når du modtager filerne, får du ligeledes nem adgang til at dele jeres inspektionsresultater med konsulenter, rådgivende ingeniører etc. Det gør det let at indhente tilbud og få overslag på de opgaver, der skal tages hånd om.

HURTIG HJÆLP FRA GODKENDTE OPERATØRER

Med moderne droneinspektion kan Arkitekttegnestuen Tauman let tilkaldes og efterse bygninger, når der f.eks. har været kraftig storm eller er opstået skade på anden vis.

Vores godkendte droneoperatører rykker hurtigt ud og hjælper med at lokalisere og dokumentere skader – uden ugelange ventetider.

Vi udfører foto- og videooptagelse med droner til både drifts- og vedligeholdelsesplaner, forsikringsskader og meget mere. Vores primære arbejdsområde er i Jylland, hvor vi særligt flyver i Esbjerg, Ribe, Herning, Skjern, Ringkøbing og mange andre steder, men vi træffer naturligvis også aftale uden for disse områder.

Ønsker du at høre nærmere om droneinspektion, så kontakt venligst Arkitekttegnestuen Tauman på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: kontakt@tauman.dk.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arkitekttegnestuen Tauman ApS

Saltgade 10, 2 sal.

6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 6916 6760 E-mail: kontakt@tauman.dk

CVR: 38130536

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket