VI KAN LAVE DIN ENERGIBEREGNING

Optimering af energi er et vigtigt fokus hos Arkitekttegnestuen Tauman fra første trin i tegneprocessen. Korrekt energiberegning er vigtig, da kravene til energi i nybyggeri hele tiden bliver skærpet, og derfor tænker vi de rigtige løsninger ind i designet med det samme. Det er vigtigt for os at levere arkitektløsninger, der ikke kun er æstetisk smukke, men som også er funktionelle og opfylder alle byggekrav. Det giver et fremtidssikret byggeri, hvor udgifterne til energi holdes på et minimum.

Hos Arkitekttegnestuen Tauman har vi solid erfaring med at arbejde ud fra kravene i bygningsreglementet. Du får et byggeri, hvor der er 100 procent styr på de tekniske installationer samt konstruktionen i det hele taget. Vi holder et skarpt øje med alle nye regler og krav på området, så du er sikker på den bedste løsning.

UFORPLIGTENDE TILBUD?

28 57 54 00
Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

EN ARKITEKTLØSNING MED GOD ENERGI

Skal du bygge nyt, er det et krav, at du får lavet en energiberegning af din nye bygnings samlede energibehov. Det er nødvendigt med sådan en beregning for at vise, at alle kravene i bygningsreglementet bliver overholdt i det nye byggeri.

Hos Arkitekttegnestuen Tauman kan vi hjælpe dig med at få lave energiberegningen, som vi udfører i programmet Energy 10.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få lavet en energiberegning.

Funkis villa i 2 plan med kælder og stor tagterrasse
KONTAKT OS

GÅR DU MED BYGGEDRØMME?

Vi gør din drøm til virkelighed – kontakt os allerede nu!
KONTAKT OS